TIMBAL DE LLUÇ I LLAGOSTINS
INGREDIENTS
½ kg de filets de lluç
16 llagostins Sal
Pebre negre
3 ous
8 cogombrets en vinagre
Maionesa
Ketchup
1 cullerada de Whisky
Esbaldim els llagostins i els farem bullir amb
aigua i un polsim de sal durant un minuts.
Passat els temps els escorrem i en reservem quatre
per decorar els dos timbals, la resta els tallem a trossos.
Bullirem els ous com tinguem costum de fer-ho,
quan els tinguem cuits els refresquem amb aigua, els pelem i tallem a trossets,
també tallem a trossets petits els cogombrets. Reservem
A un casso posarem el ketchup, el Whisky i la
maionesa, remenem molt bé perquè ens quedi una salsa rosa ben lligada. Reservem
Esbaldim els filets de lluç, salpebrem hi els
courem al vapor. A l’olla posarem l’aigua amb
un polsim de sal, quan comenci a bullir posem el cistellet amb el peix,
tapem i deixem coure uns quatre minuts.
Quan el tinguem llest, traiem el peix, desprès
de netejar-lo de pell i espines l’esmicolem. Reservem tapat perquè no és
refredi.
A un bol posarem tots els ingredients que
tenim preparats, el lluç, els llagostins, els ous, els cogombrets i la salsa rosa que tenim
preparada, remenem fins ens quedi tot molt ben amalgamat.
Per servir, al plat posem un motlle, l’omplim
de la barreja, adornem amb dos llagostins i cibulet.
Quina bona pinta!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Ideal per un soparet lleuger i boníssim. M'agrada, presentat així.
ResponEliminaQue pinta más buena que tiene!
ResponEliminammmm...que bo aquest timbal !! té una pinta fantàstica i light!! m'agrada! ptonets
ResponEliminaUps, abans d ahir vaig fer jo unes hamburgueses de peix, només em faltaven els cogombrets, ho provaré
ResponEliminaMuas
que bo Sion aquest timbal¡¡
ResponEliminauna abraçada
Ummmm...se me ha hecho la boca agua, un día de estos cae, seguro!! La presentación impecable!!
ResponEliminaBesos
Em sembla una recepta pensada per a mi.... que bona!, prenc nota Sion.una abraçada.
ResponEliminaSión, quina bona pinta...!!!!
ResponEliminaPetonets.
UNa recepta ideal pels que no els agrada el peix amb espines...
ResponEliminaQuin luxe que te'l preparin així!
MMMM!! Com diu la Gemma, ideal per als qui no ens agrada el peix amb espines... jo no puc amb ell. Aquest plat teu fa una pinta deliciosa!!! Salutacions
ResponEliminaAquest plat més que un timbal, és tota l'orquestra!
ResponEliminaUna abraada!
Que delicia!
ResponEliminaBjs
Quin timbalet!!
ResponEliminaBooooooníssim!!
Un timbal molt bo i una presentació molt bonica.
ResponEliminaQuin timbal més apetitós ^^ Ha d'estar boníssim :) Com que no duu espines, els més petits segur que el deuen deborar ben contents
ResponEliminaMolts petons :D