MOS DE TONYINA I FORMATGE
INGREDIENTS
1 llauna de tonyina
Formatge philadelphia
Torradetes
Avellanes torrades
Escorrem la tonyina del
seu oli, l’esmicolem i barregem amb el formatge.
Fem unes boletes i les
deixem a la nevera fins que agafin consistència.
Mentrestant pelem i
triturem les avellanes. Reservem per arrebossar les boletes al moment de servir.
Les podem servir soles o
sobre torradetes.
Recepta del Bloc
Caprofiti, tunejada al meu gust.
No l'he provat mai aquesta barreja. Me l'apunto! Petons
ResponEliminaSi la proves de ben segur t’agradarà
EliminaPetons
Parece mu rico y que bonita presentación, no lo he probado nunca, pero lo haré.
ResponEliminaPetons.
Muchas gracias, esta muy bueno
EliminaBesos
Unas torradas muy buenas, me apunto tu receta me ha gustado mucho.
ResponEliminaBesos
Cocinando con Montse
Si lo pruebas ya me dirás
EliminaBesos
Han de ser boníssims!!! Genials per un aperitiu!
ResponEliminaEstan molt bons !!
EliminaPetons
Oh, oh...
ResponEliminaUmmmmm
EliminaPetons
Molt bones, m'agraden!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
bonissims aquests aperitius de formatgets amb altres ingredients! és elegant, sofisticat i...és una xorrada de recepta oi!? jajaj m'encanten quan les coses fàcils semblen complicades! petons
ResponEliminaMolt fàcil i amb un resultat sorprenent !!!
EliminaPetons
Un bon aperitiu sense necesitat d'encendre el foc.
ResponEliminaPetons.
Poca feina i bo Ummm
EliminaPetons
Quina recepta més bona!!! Queda apuntadíssima!! Només faltaria!!!
ResponEliminaSalutacions
Bona i poca feina !!!!!
EliminaUna abraçada
Ben senzill iben bo, la combinació amb l'avellana em sembla deliciosa.
ResponEliminaLa combinació queda molt bé
EliminaPetons
Que bo que booo!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
Està molt bé l'idea...!!!
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons