NIUS D`OU DE GUATLLA
INGREDIENTS
1 paquet de
crestes de La Cocinera
Ous de guatllaXoriç
Amb motlles de
silicona o de paper tipus magdalenes, que tindrem una mica engrassats, els
folrem per dintre amb una cresta, quan la tinguem ben posada, hi posem el xoriç
tallat petit, a sobre un o dos ous de guatlla i els espolsem amb una mica de
sal.
Ho portem al forn
que tindrem escalfat a 180º C, deixem coure fins que tinguem l’ou quallat al
nostre gust.
Quan els tinguem
llestos, retirem els motlles i servin immediatament.
Aquesta recepta la
vaig veure al bloc Pa amb Tomaquet però l'he adaptada al meu gust.
Quina bona idea de tapa, i que fàcil de preparar! Apuntada.
ResponEliminafácil y muy resultona la combinación¡¡
ResponEliminauna abraçada
Una buena y rica tapa, me encanta la combinación y la presentación.
ResponEliminaPetons.
genial la combinació d'ingredients!! de 10 ! petons
ResponEliminaQué bons!!!!
ResponEliminaQueden espectaculars!!!
M'agraden!!!
petons.
Y encima bien rica!!!
ResponEliminaBss
Que bonics que t'han quedat!
ResponEliminaMe encanta esta receta luce muy bonita y exquisita,abrazos y abrazos.
ResponEliminammm... un aperitiu de luxe, ben senzill i ben vistós!
ResponEliminaUn aperitiu maco i bó.
ResponEliminaMuas
Una proposta per fer un bon aperitiu de diumenge!! Bona combinació! Petons!!!!
ResponEliminamagnific segur que agrada a tothom i no pot tenir millor aspecte...
ResponElimina