CANYA DE PASTA DE FULL FARCIDA AMB FORMATGES
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full
1 ou
Pinyons
Sucre
Licor d`anís
150 g de formatge brie
100 g de formatge mascarpone
Estenem la massa de full sobre el marbre i l`estirem
una mica, la pintem amb l’anís, espolsem una mica de sucre, la dobleguem
portant la meitat sobre l’altra meitat,
Tallem a porcions d`uns 8 x 3 cm, les posem a
la safata per anar al forn i pintem amb ou batut, escampem els pinyons per
sobre i empolsinem amb una mica de sucre.
Posem a coure al forn que ja tindrem
preescalfat a 180ºC durant uns trenta minuts, o bé fins que tinguem la pasta daurada.
Els formatges els tindrem a temperatura
ambient des del dia abans per poder treballar-los. Traiem la pell al formatge
brie, el tallem a trossets, el posem a un plat i afegim el mascarpone, amb una
forquilla anem integrant-los molt bé. Quan els tinguem al punt els posem a una
màniga pastissera i reservem a la nevera.
Quan la pasta de full sigui freda, amb molta
cura obrim les porcions per la meitat, farcim amb el formatge i empolsinem amb
sucre llustre.
També podem fer-les grans per tallar a
trossets.
Que bo, Sión! Aquestes pastetes deuen tenir aquell gustet dolç - salat, no? Em semblen genials, els formatges que has triat! Petons
ResponEliminaQuina canya més original, ha de quedar un farcit molt gustós i molt bo. El toc dels pinyons i l'anís m'encanta.
ResponEliminaAixò és una canya! (en els dos sentits jeje). Ha de ser molt bo amb la combinació dels dos formatges. Petons
ResponEliminaque bo aquest farciment de formatges... m'encanten!!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
ostres que bo!! aixo si que es LA CANYA!! m'encanta la idea de farci.les amb formatge! petons
ResponEliminaAquest farcit amb mascarpone i brie ha de ser deliciós!, no havia vist mai aquest farcit, m'has donat idees!, una abraçada Sion!
ResponEliminaAquestes canyes m'encantarien...pasta de full i formatge, dos dels meus ingredients preferits! Quina gana que m'han fet obrir! Una abraçada!
ResponEliminaQuina bona combinació, molt original!
ResponEliminapero que ricos!....asi me gustan los pasteles.....Feliz 2014!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaThis is a topic which is close to my heart... Many thanks!
ResponEliminaExactly where are your contact details though?
Here is my homepage; free itunes codes music