GELAT DE TORRÓ DE XIXONA
INGREDIENTS
200 ml. de llet
100 g de sucre
3 rovells d’ou
300 ml. de crema de llet de 35.1 % MG.
300 g de torró de Xixona
1 c. d’estabilitzant per gelats
Trossegen el torró i el reservem.
A un cassó posem la llet i el sucre, el portem
al foc fins que se’ns desfaci el sucre, procurant que no arribi a bullir.
Mentrestant a un bol posem els rovells i els
deixatem, de mica en mica anirem afegint-hi la barreja anterior sense deixar de
remenar.
Aquesta barreja la tornarem al cassó, l’escalfarem
sense parar de remenar fins que la barreja agafi una textura més espessa i
comenci a fer bombolletes (sense que arribi a bullir).
Batrem la crema de llet, el torró i l’estabilitzant
fins que tinguem una barreja ben fina, i seguidament l’incorporem a la barreja
anterior.
Aboquem tota la barreja a un bol, el tapem i
el deixem una bona estona a la nevera.
Preparem la geladora, traiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, aboquem el preparat i posem-la amb marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest.
Si no ens l’hem de menjar quan el tinguem llest, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa però protegint-lo amb paper film.
Molt bona pensada, Sión! A mi el gelat de torró m'agrada més que el torró mateix! He he he. Petons
ResponEliminaM'encanta!!!! i a més és genial per reaprofitar el torró que ha sobrat ;-). Jo ja vaig fer uns flams, però encara me'n queda, així que si en tinc prou el provaré!!
ResponEliminano soy mucho de helados pero todo lo que lleva turron me encanta asi que a este helado tambien
ResponEliminaUna abraçada
te questa per lleparse els dits
ResponEliminaAquest gelat m'encanta (en realitat toooots m'encanten!), i el trobo ideal després de Nadal!
ResponEliminaHola Sion, a mi me encantan los helados, y el que has preparado de turrón se ve magnífico......y como acabo de decirla a Maria, si no entro más a tu cocina, es que tus entradas no se reflejan en mi blog...algo tendré mal en el p.c............saludos paco
ResponEliminaJo també, el tinc a pendents! caurà ben aviat!
ResponEliminaBona idea per aprofitar el torró que volta per la nevera fa dies...
ResponEliminaPetonets.
Bona pensada, amb les restes que volten i volten en farem un bon gelat!!
ResponElimina