“FLAMETS” DE PATATA AMB BOLETS
INGREDIENTS
1 patata grossa
Camagrocs
Unes nous de macadàmia
100 g de ceba
Un raget de soja
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Netegem els bolets (els tenia al congelador)
podem fer-ho amb els bolets de temporada.
Tallem la ceba en juliana fina, a una paella
amb oli la courem fins aconseguir-la ben caramel·litzada. Reservem
A un altra paella amb un rajolí d’oli i ofeguem
els bolets amb una mica de sal, un polsim de pebre i un de julivert durant uns
3 minuts. Passat el temps afegim-hi les nous picades i una mica de salsa de
soja.
Rentem la patata i sense treure-li la pell la
tallem amb la mandolina a làmines fines.
Agafem un motlle de silicona o els que
tinguem, encamisem-lo amb una mica d’oli.
Entapissem els fons i les parets amb les
rodanxes de patata superposant-les una mica. Afegim-hi una mica del farcit que
tenim preparat i tapem amb una altra rodanxa. Pintem amb oli d’oliva i fem
coure al forn a 180º C, uns 20 minuts.
Deixem-ho refredar i desemmotllem pressionant
des de baix perquè surti amb més facilitat.
Recepta de l´Especial Cuina tardor-hivern,
tunejada al meu gust
Ostres quins timbals més macos! i gustosos!! Personalment m'encanta la combinació de sabors dels bolets de temporada amb la ceba i patata... em quedo la idea com a entrant.
ResponEliminaPetons! Bon Profit! i sobretot, Bon Any!!
Cuina d'emergencia
http://cuinademergencia.blogspot.com
M'encanta el toc de la macadàmia!!
ResponEliminaUns flamets originals i molt bons, tan com a guarnició com per entrant.
Aquests flamets han de tenir un sabor d'allò mes potent, boníssims.
ResponEliminaUns flamets de patata deliciosos...has de participar al Memòries d'aquest mes amb aquesta superrecepta!!!
ResponEliminaHa d'estar bonissima aquesta recepta.
ResponEliminaCoincideixo amb la Gemma...amb el puntet de la nou de macadàmia deu estar de vici.
ResponEliminaque bons i que originals!!
ResponEliminaHas pensat en el memòries d'aquest mes... va de patates farcides!
PTNTS
Dolça
quina pasada te questa bonisim
ResponEliminaPatates, bolets, ceba mmmmm i presentat així molt original
ResponEliminaFan molt bona pinta aquests flamets.. i deliciosos amb les nous de macadàmia
ResponEliminaQue maravilla.....me como mas de una!........Abrazotes, Marcela
ResponEliminaSión, siempre he dicho que, los platos que preparas son una maravilla, y aquí una de ellas, asombrosa tu forma de cocinar........saludos paco
ResponEliminatremendo Sion una delicatesen, que puede ser un primero o hasta un acompañamiento¡
ResponEliminaUna abraçada
Em pensava que eren patates buides i no, tallades ben fines, així segur que són més lleugeres i trobes més els gustos dels ingredients.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
ummmmmmmm, farcides de bolets!!! la propera vegada que les facis ens avises, jijijiji. Petonets
ResponElimina