LASANYA AMB CARN I BOLETS DEL ROSTIT
Aprofitant restes de bolets d’aquesta
temporada, i de les restes d`un rostit en va sorgí aquesta lasanya.
INGREDIENTS
Camagrocs
Rossinyols
Llenegues
Xampinyons minis
Restes d’un rostit de vedella ( galtes de
vedella)
Pasta per lasanya (Italiana)
Els bolets els tenia al congelador, per tant
un cop descongelats els saltegen amb la carn tallada petita i el suc del
rostit que em va sobra d’una preparació anterior. Vaig afegir una mica de crema
de llet per espessir una mica més la salsa.
Per bullir la lasanya posem aigua, la màxima
que puguem segons la cassola, un polsim de sal i unes gotes d’oli, quan comenci
a bullir posem la pasta, quan torni a bullir la deixem deu minuts, passat el
temps la traiem i la posem a la safata de forn.
A la safata posem una mica de mantega al fons,
a sobre la pasta, la farcim i napem amb la salsa.
Portem al forn que tindrem preescalfat a 180º
C i deixem coure durant uns quinze
minuts, espolsem una mica de formatge per sobre i gratinem durant un
parell de minuts per què es desfaci el formatge.
Quin aprofitament més bo, Sión!! aquest plat és molt senyor. Petons!
ResponEliminaMarina gracies per les floretes jejeje
EliminaVa queda molt bona.
Petons
Doncs penso com la Marina, per ser una recepta de reaprofitament t'ha quedat un plat genial!! un petó!
ResponEliminaDoncs et dic el mateix que a la Marina moltes gracies.
EliminaVa queda molt bo
Petons
hummmmmmmmm per lleparse els dits
ResponEliminaMoltes gracies
EliminaPetons
la cuina de aprofitament es sempre molt bona¡¡
ResponEliminaBona setmana
Si l’aprofitament es bo, no pot faller!!!
EliminaUna abraçada
Una lassagna destapada amb una pinta excepcional! Amb el teu permís, te la copiaré un dia d'aquests! Petons!
ResponEliminaMoltes gracies, si la proves ja rem diràs !!
EliminaPetons
Una recepta d'aprofitament deliciosa!
ResponEliminaMoltes gracies !!
EliminaPetons
Doncs d'un plat d'aprofitament t'ha sortit un plat de festa.
ResponEliminaMuas
Es ben cert el que dius, però no esperava que quedes tan bé !!!
EliminaPetons
pues leyendo los ingredientes me imagino lo rica que debió de estar, una delicia de lasaña!
ResponEliminaSi que estava molt bona !!
EliminaPetons
Hola Sión, la verdad es que no sé como empezar, bueno empezaré por tu Lasaña, yo tengo un serio problema al comentar tus platos, en alguna ocasión te lo he dicho, pues bien, haces una cocina que no es muy habitual verlas en los blogs, naturalmente eso no quiere decir de ningún modo que los demás no hagan cosas riquísimas, que también, pero yo creo que tu les das un toque algo especial o al menos me lo parece a mi,.....por lo tanto no comento tu plato......y quiero agradecerte tu sentido comentario que has puesto en el blog de nuestra amiga Elena, muchas gracias Sión,,,,,,,una forta abraçada per a tu i la teva familia...........paco
ResponEliminaPaco m’afalaga molt el teu comentari sobre la meva cuina.
EliminaEl comentari fet a la nostra amiga Elena es el que penso de tu, que ets una gran persona, i un gran cuiner d’arrossos
Una abraçada molt forta, també per la teva família. Sión