CROQUETES D’ESPINACS
INGREDIENTS
½ k d’espinacs
50 g de pernil
30 g de pinyons
½ tassa de crema de llet
1 ou
Farina
Oli d’oliva
Traiem les tiges a les fulles d’espinacs i les
rentem. Trossegem petites les fulles i les saltegem amb una mica d`oli fins que
deixin anar tota la seva aigua, les aboquem a una escorredora durant uns
moments.
Quan les tinguem escorregudes les tornem a la
paella, afegim el pernil tallat petit i els pinyons, saltegem molt bé el
conjunt, salpebrem ( molt de compte amb la sal que el pernil en pot haver
deixat). Afegim una mica de crema de llet i un polsim de farina, donem unes
voltes perquè quedi tot molt ben integrat.
Farem les croquetes, primer les passem per
farina, després per l’ou i tornem a la farina, ja les podem fregir i les
tindrem llestes per servir.
Que bé!!!! Unes croquetes lleugeres...venen molt de gust!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
oh que bones, Sión! I amb aquest punt de pernil salat, que gustoses. Petons!
ResponEliminaJo amb els espinacs no puc...però així, amb el pernilet, la crema de llet, i tan amagadets...me'ls cruspiria ben de gust!
ResponEliminaA casa meva les croquetes agraden molt i aquestes d'espinacs segur que triomfarien, i més després de la quantitat de menjar que portem a sobre per les festes! Molt bona proposta!
ResponEliminaI que n'han d'estar de bones!
ResponEliminaLes trobo de luxe!.
ResponEliminaLes croquetes son un dels plats favortis a casa. M'han semblat molt originals i delicioses. Petons!
ResponEliminaLes croquetes m'agraden de qualsevol ingredient, trobo que aquestes son una bona manera de menjar verdura per els que es resisteixen.
ResponEliminaPetons.
M'encanten les croquetes de verdura!
ResponEliminaI aquestes, amb els pinyons i el pernil, han de quedar super gustoses.
Que bones! En ma casa estes croquetes triomfarien,ens agraden de qualsevol manera.
ResponEliminaBesets.
J'adore croquetes!!!! no cal dir res més! :)
ResponEliminaOstres Sión aquestes croquetes a mi m'encantaríen!!! Ptnts
ResponEliminaAhir vaig menjar espinacs, però crec que així m'haguessin agradat molt més. Bona recepta!
ResponElimina