CROQUETES D’ESPINACS




INGREDIENTS

½ k d’espinacs
50 g de pernil
30 g de pinyons
½ tassa de crema de llet
1 ou
Farina
Oli d’oliva

Traiem les tiges a les fulles d’espinacs i les rentem. Trossegem petites les fulles i les saltegem amb una mica d`oli fins que deixin anar tota la seva aigua, les aboquem a una escorredora durant uns moments.

Quan les tinguem escorregudes les tornem a la paella, afegim el pernil tallat petit i els pinyons, saltegem molt bé el conjunt, salpebrem ( molt de compte amb la sal que el pernil en pot haver deixat). Afegim una mica de crema de llet i un polsim de farina, donem unes voltes perquè quedi tot molt ben integrat.

Farem les croquetes, primer les passem per farina, després per l’ou i tornem a la farina, ja les podem fregir i les tindrem llestes per servir.



Comentaris

  1. Que bé!!!! Unes croquetes lleugeres...venen molt de gust!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. oh que bones, Sión! I amb aquest punt de pernil salat, que gustoses. Petons!

    ResponElimina
  3. Jo amb els espinacs no puc...però així, amb el pernilet, la crema de llet, i tan amagadets...me'ls cruspiria ben de gust!

    ResponElimina
  4. A casa meva les croquetes agraden molt i aquestes d'espinacs segur que triomfarien, i més després de la quantitat de menjar que portem a sobre per les festes! Molt bona proposta!

    ResponElimina
  5. Les croquetes son un dels plats favortis a casa. M'han semblat molt originals i delicioses. Petons!

    ResponElimina
  6. Les croquetes m'agraden de qualsevol ingredient, trobo que aquestes son una bona manera de menjar verdura per els que es resisteixen.
    Petons.

    ResponElimina
  7. M'encanten les croquetes de verdura!
    I aquestes, amb els pinyons i el pernil, han de quedar super gustoses.

    ResponElimina
  8. Que bones! En ma casa estes croquetes triomfarien,ens agraden de qualsevol manera.
    Besets.

    ResponElimina
  9. J'adore croquetes!!!! no cal dir res més! :)

    ResponElimina
  10. Ostres Sión aquestes croquetes a mi m'encantaríen!!! Ptnts

    ResponElimina
  11. Ahir vaig menjar espinacs, però crec que així m'haguessin agradat molt més. Bona recepta!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars