UN SOPAR AMB MOLTA CRESTA
Quan els nois eren a casa de tant en tant feia un sopar de crestes. El passat dissabte amb en Miquel vam decidir fer-nos un sopar amb molta cresta.
És un sopar ben diferent i amb molta varietat
de sabors.
INGREDIENTS PER
LES DE BOTIFARRA DEL
PEROL
½ butifarra del perol
Oli d’oliva
Traiem la pell a la botifarra, la posem a una
paella amb una gota d’oli, l’anirem aixafant amb la forquilla fins que ens
quedi com una pasta. En aquest punt ja podem omplir les crestes. Reservem
LES DE BOTIFARRA AMB
FORMATGE
100 g botifarra o carn picada
Formatge rallat
“Tranchetes”
Oli
Si hem comprat botifarra, li traiem la pell,
posem a un plat, amb la forquilla separem una mica la carn, perquè ens quedi més
solta. Si ho fem amb carn picada, ens caldrà salpebrar.
A una paella hi posem una mica d’oli i botifarra o la carn picada,
tornem a xafar-la, a foc lent hi anem
posant el formatge rallat mica amb mica, per tal que és fonguí i
se’ns incorpori molt bé, quan ja tinguem
tot el formatge rallat incorporat, posem els tranchetes trencats a trossos, ens
quedarà com una crema molt espessa.
Omplin les crestes que vulguem. Reservem
LES DE BOTIFARRA NEGRE
AMB PIQUILLOS
2 talls de bull negre
2 pebrots del piquillo confitats
Tallem els talls de bull negre i els pebrots
del piquillo a trossets, els posem a una paella amb unes gotes d’oli, donem
unes voltes i ja poder farcir les crestes. Reservem
LES DE TONYINA AMB
TOMÀQUET
1 llauna de tonyina amb oli
Tomàquet triturat
Oli
Sal
Massa per crestes “La Cocinera”
Confitem el tomàquet triturat amb una
miqueta d’oli, espolsem amb una mica de sal.
Mentrestant escorrem molt bé l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem molt bé amb una forquilla.
Quan el tomàquet estigui llest hi barregem la tonyina.
Ja podem farcir les crestes que vulguem.
Reservem
LES DE XOCOLATA
Xocolata al nostre gust
Tallem porcions de xocolata d’uns 4 x 1,5 cm.
Estenem sobre el marbre una cresta, posem-hi
una porció de xocolata i tanquem.
Per coure-les, posem oli a una paella i les
anem fregint per ordre de sabors. Només volta i volta, ja que es cremen de seguida.
Les posem sobre paper de cuina, per treure’n el màxim d’oli que els puguin
quedar.
Tens raó, quan no hi ha el fills canvien els menús... Segur que vau fer un gran sopar!!! petons
ResponEliminaFins i tot crestes per postres, un bon sopar i totes es veuen molt bones.
ResponEliminaPetons.
Una molt bona idea per a sopar, apuntada!
ResponEliminajijiji.. m'encanta el nom del sopar, molt encertat!
ResponEliminaÉs veritat que ha de quedar molt divertit i molt variat de sabor.
Fins i tot les postres són amb crestes!
ResponEliminaSión i Miquel; Una forma diferent de fer un sopar, amb crestes variades. Que bo que té que estar.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)