BUND CAKE DE TARONJA XOCOLATA
INGREDIENTS
3 ous
200 g
de sucre
200 cc
de llet
100 cc
d’oli d’oliva
200 g
de farina
1 sobre
de llevat
Ratlladura de pell de 1 taronja
El suc
de la taronja
50 g de
perletes de xocolata
PER LA COBERTURA DE XOCOLATA
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
Sucre daurat
A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem
molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Seguidament afegim l’oli, i la
llet tornem a barrejar perquè s’incorporin bé.
En aquest punt aboquem la farina i el llevat
que tenim tamisats, tornem a barrejar.
Ara ja podem posar-hi la raspadura de pell de
la taronja, el seu suc i les perletes de xocolata, tornem a remenar perquè ens
quedin tots els ingredients molt ben amalgamats.
Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap
al forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns quaranta minuts o fins
que estigui al nostre gust. (Podem punxant-lo amb una broqueta per
assegurar-nos que el tenim cuit).
Mentre se’ns refreda el pastis aprofitem per
preparar la cobertura de xocolata, posem una cassola amb aigua a escalfar,
sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata trossejada, la llet i
la mantega a un cassó i el posem dins la cassola per desfer la barreja al bany
Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la tenim al punt.
Aboquem la xocolata per sobre del pastis i
l’empolsinem amb el sucre daurat.
Quina delicia!! Xocolata amb un toc de taronja!!!
ResponEliminaQue bona
ResponEliminaQué hermosura!! jejejej
ResponElimina