GELAT DE VINAGRE DE MÒDENA
INGREDIENTS
3 ous
6 cullerades soperes de sucre
1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
250 ml. de crema de llet de 35º
½ culleradeta de les de cafè d’estabilitzant
per gelats
A un bol posarem els rovells d’ou, el sucre i
batrem fins que ens quedin esponjosos i amb un color blanquinós. Reservem
Muntem les clares a punt de neu, com tinguem
costum de fer-ho. Quan les tinguem, les barregem amb molta cura a la preparació
anterior.
Muntem la nata amb l’estabilitzant i l’afegim molt
a poc a poc a la crema que tenim preparada, amb moviments molt suaus.
Deixem reposar a la nevera, tapat, durant un
parell d’hores.
Passat el temps preparem la
geladora, traiem la cubeta que ja tindrem al congelador des del dia abans, muntem
la part interior, aboquem el preparat i la posem amb marxa, deixem uns 45
minuts i ja el tindrem llest.Si no ens l’hem de menjar de seguida, el podem guardar al congelador, traient-li la tapa, però protegint-lo amb paper film.
A tenir-lo en compte...un aperitiu que vaig tastar amb gelat de vinagre, a veure que et sembla.
ResponEliminaEn una cullereta, una boleta de gelat, una escopinya, un pols de pebre vermell de la vera i unes gotes d'oli...és es-pec-ta-cu-lar
Ptnts
Glòria
M Gloria queda anotat, la propera vegada que en faci, provaré això, pinta molt i molt bé.
EliminaGracies per compartir.
Una abraçada