“PATAXORI”




Aquesta recepta l’he preparat infinitat de vegades a casa, així és com l’anomenen els meus fills. Mai no havia pensat penjar-la al blog.

Tot i que és una recepta molt simple, quan faig un sopar de tapes a taula té molt èxit. Desitjo que us agradi tant com a la família.

INGREDIENTS

3 patates Mona Lisa grosses
250 g de xoricets                                
2 ous
Farina blanca
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal

Bullim les patates, palades i tallades a trossos amb un polsim de sal. Quan les tinguem cuites les aixafem i en fem un puré espès. Deixem refredar tapades.

Un cop tinguem el puré de patates fred, posem sobre el marbre un tros de paper d’alumini, hi posem una cullerada del puré a un costat, dobleguem i tapem amb l’altre tros, aplanem perquè ens quedi una capa no gaire gruixuda de patata, posem un xoricet i enrotllem procurant que quedi ben cobert. Així farem amb tots els que tinguem.

Un cop els tinguem tots enrotllats, el passem per farina blanca, ou batut i pa ratllat.

A una paella no gaire grossa, posem una bona quantitat d’oli. Quan el tinguem calent els anirem fregim i posant-los sobre paper absorbent, per recollir  l’accés d’oli.

Els clavem una broqueta i ja els tindrem llestos per porta a taula.


Comentaris


  1. Sión i Miquel; Sembla molt senzill de fer i els ingredients fàcils de trobar i fer.
    Divertits aquets "Pataxori".
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina

  2. Sión i Miquel; Sembla molt senzill de fer i els ingredients fàcils de trobar i fer.
    Divertits aquets "Pataxori".
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
    2. Son fàcils de fe i molt divertits a taula, perquè sempre recordem anècdotes!!!
      Una abraçada Josep

      Elimina
  3. Sion una propuesta de aperitivo fácil y resultón, no me estraña que triunfes con el entro los tuyos.Me lo guardo.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Caram, a casa triomfaran segur!!!!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars