“PATAXORI”
Aquesta recepta l’he preparat infinitat de
vegades a casa, així és com l’anomenen els meus fills. Mai no havia pensat
penjar-la al blog.
Tot i que és una recepta molt simple, quan
faig un sopar de tapes a taula té molt èxit. Desitjo que us agradi tant com a
la família.
INGREDIENTS
3 patates Mona Lisa grosses
250 g de xoricets
2 ous
Farina blanca
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal
Bullim les patates, palades i tallades a
trossos amb un polsim de sal. Quan les tinguem cuites les aixafem i en fem un
puré espès. Deixem refredar tapades.
Un cop tinguem el puré de patates fred, posem
sobre el marbre un tros de paper d’alumini, hi posem una cullerada del puré a
un costat, dobleguem i tapem amb l’altre tros, aplanem perquè ens quedi una
capa no gaire gruixuda de patata, posem un xoricet i enrotllem procurant que
quedi ben cobert. Així farem amb tots els que tinguem.
Un cop els tinguem tots enrotllats, el passem
per farina blanca, ou batut i pa ratllat.
A una paella no gaire grossa, posem una bona
quantitat d’oli. Quan el tinguem calent els anirem fregim i posant-los sobre
paper absorbent, per recollir l’accés
d’oli.
Els clavem una broqueta i ja els tindrem
llestos per porta a taula.
ResponEliminaSión i Miquel; Sembla molt senzill de fer i els ingredients fàcils de trobar i fer.
Divertits aquets "Pataxori".
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
ResponEliminaSión i Miquel; Sembla molt senzill de fer i els ingredients fàcils de trobar i fer.
Divertits aquets "Pataxori".
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EliminaSon fàcils de fe i molt divertits a taula, perquè sempre recordem anècdotes!!!
EliminaUna abraçada Josep
Sion una propuesta de aperitivo fácil y resultón, no me estraña que triunfes con el entro los tuyos.Me lo guardo.
ResponEliminaUna abraçada
Caram, a casa triomfaran segur!!!!
ResponEliminaPtnts
Glòria