ENROTLLATS DE COGOMBRE
INGREDIENTS
3 cogombres
1 terrina de crema de formatge
Cibulet
Salmó fumat
Sal
Oli d’oliva
Netegem els cogombres, sense pelar-los, amb la
mandolina en fem unes llesques finetes de punta a punta. Reservem els primes i
últims talls, per fer-ne uns encenalls per acabar el plat.
Barregem la crema de formatge amb el cibulet
tallat petit. Els talls de salmó els farcim amb la barreja, enrotllem i els
tallem a la mida de l’alçada dels talls de cogombre.
Sobre el marbre posem una llesca de cogombre,
a sobre un rotllet de salmó amb el formatge, enrotllem el conjunt i el
subjectem amb un escuradents, el posem al plat de servir. Seguirem els mateixos
passos amb tots els talls.
ResponEliminaSión i Miquel; Uns bons aperitius, encara que com a primers també poden quedar molt i molt bé, veritat?
Sense volguer -millor dit, sense saber-ho- hem fet servir els cogombres per els respectius blogs nostres.
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)
I tant que com a primer també poden quedar molt bé!!!
EliminaTambé és casualitat que en dues entrades gairebé seguides hàgim coincidit amb el producte principal!!
Una abraçada
ostres em sembla un apertitiu super fàcil i bonissim!! jo no sóc massa fan del cogombre, però crec que substituint-ho per carbassó quedaria prou bé oi? petonss
ResponEliminaÉs molt fàcil i bo, amb el carbassó pot quedar igual de bé i bo!!!
EliminaPetons
Uns rotllets preciosos i....molt originals!
ResponEliminaPetons,
Olga
I que tenen molt d'exit a taula!!
EliminaPetons