MACARRONS DEL ROSTIT O “D'EN JORDI”
Una vegada
després de fer un rostit, com que hi sucava pa, vaig pensar acabar-los de
bullir amb el suc del rostit, hi va ser un èxit.
Des de les hores
quan he fet un rostit sigui de pollastre o de vedella l’endemà, macarrons. I
estan força contents quan els en preparo un taper. Algun cop he posat una mica
de la carn rostida i també han tingut èxit.
INGREDIENTS
250 g de
macarrons
Suc del rostit
Formatge ratllat
Sal
A una olla amb
aigua i un pols de sal bullim els macarrons, dos minuts menys de com ens
indiqui el fabricant.
Mentrestant a una
altra olla escalfem el suc de rostit que tenim guardat.
Quan tinguem els
macarrons bullits, els escorrem i els posem seguidament a l’altra olla que
tenim amb el suc del rostit. Els fem bullir els dos minuts que els falten,
anirem remenant tota l’estona perquè no s’enganxin al fons de l’olla.
Passat el temps
els aboquem a la safata que tenim preparada, escampem força formatge ratllat
per sobre i ja els podem portar al forn a gratinar.
Gracies
ResponEliminaAixó sí que és enriquir i no el que comenta sempre Arguiñano :)
ResponEliminaMolt bona recepta (i senzilla). Petons!!
Si que son enriquits jejeje!! Gracies queden molt bons!!
EliminaUna abraçada