TRUITA DE CARBASSÓ I XORIÇ
INGREDIENTS
2 carbassons
100 g de xoriç
3 ous
Oli d’oliva
Sal
Netegem els carbassons
i els tallem primets amb la mandolina. Posem una paella al foc amb un raig
d’oli, posem els carbassons i els deixem confitar a foc suau, remenem de tant
en tant.
Mentrestant
tallem el xoriç a trossets i reservem.
Deixatem a un
bol els ous, quan els carbassons estan al punt, els incorporem, així com el
xoriç. Remenem molt bé perquè quedi tot ben integrat.
A una paella hi
posem un raig d`oli, quan estigui calent, afegim la barreja, hi fem la truita
al nostre gust.
L’hem
d’acompanyar amb una bona llesca de pa de pagès.
això si que és una truita i la resta són tonteries!! que gustosa ha de ser. Jo per rematar-la li hagués posat formatge! mmm petons
ResponEliminaGracies. Molt bona idea, la propera amb una mica de formatge.
EliminaPetons
Que bona
ResponEliminaI tant!!
EliminaPetons