ROTLLETS DE SALMÓ FUMAT AMB GULES
A casa gairebé sempre tenim preparat un bon
tros de salmó marinat i fumat. Per poder menjar-ne i preparar alguna recepta
quan ens ve de gust. (la recepta la podeu trobar aquí)
INGREDIENTS
5 talls de salmó fumat
50 g de gules
3 cullerades soperes de formatge cremós
1 ou dur
1 all
1 bitxo de Caiena petit
Oli d’oliva
Pelem l’all, el piquem molt petit i el posem a
una paella amb una mica d’oli. Quan el tinguem daurat, afegim el bitxo,
seguidament les gules, donem unes voltes i ja les tenim al punt.
Les aboquem a un bol, sense l’oli, reservem.
Tallem a trossets petits 2 talls del salmó i
l’ou dur, els afegim al bol amb les gules.
Posem al bol el formatge cremós. Remenem molt
bé perquè s’integrin tots els ingredients.
Estenem els altres talls de salmó sobre el
marbre i els farcim amb la barreja que tenim preparada, enrotllem, els posem al
plat de servir, reservem a la nevera fins
el moment de servir a taula.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada