CUCURUTXOS FARCITS
En veure
aquests cucurutxos a Lidl, vaig pensar com preparar-los. Aquest n’ha estat el
resultat.
AMB CÒCTEL DE MARISC
2 gambes
2 barretes
de Surimi
¼ de poma acida
¼ de tomàquet d’amanida
Maionesa
Bullim les gambes, quan les tinguem les pelem
i trossegem, així com les barretes de surimi. Reservem
Tallem a dauets la poma i el tomàquet,
Disposem tots els ingredients a un bol, afegim
la maionesa i remenem molt bé perquè quedin tots els ingredients ben
amalgamats.
Posem la barreja a una mànega pastissera i
reservem a la nevera.
AMB
SALMÓ I FORMATGE
Salmó marinat i fumat
Formatge ricotta
Tallem ben primet el salmó marinat i fumat (la
recepta aquí).
De salmó en tallem un tall a trossets molt
petits i el barregem amb el formatge, passem el conjunt a una mànega pastissera
i reservem a la nevera.
Per farcir el cucurutxo posem un tall de salmó
a un costat, i acabem d’omplir amb la barreja que tenim preparada.
AMB ESQUEIXADA DE
BACALLÀ
50 g de bacallà dessalat
¼ de
tomàquet d’amanida
¼ de ceba petita
Oli d’oliva
Olives negres
Esqueixem el bacallà i el posem a un bol.
Tallem el tomàquet i ceba molt petits i els
afegim al bol, amanim amb un raig d’oli d’oliva i ja o tenim preparat per
farcir. Reservem a la nevera.
Quan farcim el cucurutxo, posem a sobre mitja
oliva negra.
És important farcir-los al moment de
portar-los a taula, perquè no s’estovin.
Els reis de les tapes i platillos com sempre!!! Jo els he vist a la Sirena.
ResponEliminaA taula fan molt de goig!!
EliminaPetons
M'encanta la varietat que has preparat! Són molt bonics, molt elegants!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Celebro que t'agradin, a taula els agraeixen!!!
EliminaPetons