BACALLÀ AMB SALSA DE PEBROTS DEL PIQUILLO
INGREDIENTS
2 talls de bacallà d’uns 200 c/u
3 tomàquets madurs per salsa
3 pebrots del piquillo
2 patates
1 ceba tendra
Oli d’oliva
Sal
Un polsim de sucre (per la salsa de tomàquet)
Pebre negre
Preparem la salsa de tomàquet com tinguem
costum de fer-la. Traiem els pebrots del piquillo del seu suc, els tallem a
trossets al nostre gust i els barregem a la salsa de tomàquet. Reservem
Pelem les patates, rentem i tallem molt fines per
fer-les com a patates palla. Les posem a un bol amb aigua freda. Passats uns
instants, les fregim amb abundant oli, fins que les tinguem ben daurades, en aquest moment, les
retirem de l’oli, espolsem amb sal i reservem.
Podem aprofitar aquesta paella amb oli per
fregir el bacallà. L’enfarinem molt suaument, quan tornem a tenir l’oli ben
calent fregim el bacallà primer per la pell, quan la tinguem ben daurada, el
girem amb molt de compte i que enrosseixi de l’altre costat.
Reservem en calent.
Mentrestant netegem la ceba tendra, la part
més blanca la tallem a rodelles fines, amanim i reservem.
Escalfem el conjunt del tomàquet i pebrots durant
uns minuts.
Per servir, al plat fem un llit amb la salsa
de tomàquet i pebrots, a sobre posem el bacallà, acabem el plat amb les patates
palla i les rodelles de ceba.
El bacallà m'agrada de totes maneres! Aquesta salseta és un gran temptació!
ResponEliminaPetonets,
Olga
També m’agrada de totes maneres el bacallà però amb aquesta salseta es una delícia!!
EliminaPetons
Senzillament espectacular... com ens encanta el bacallá a casa!!!
ResponEliminaPetons!! i Bon profit!!
Si agrada el bacallà amb aquesta salseta es espectacular!!!
EliminaUna abraçada