GAMBES AMB DIP DE MANGO
INGREDIENTS
4 gambes
1 cullerada sopera de gingebre ratllat
1 bitxo de Caiena petit
El suc de ½ llima
Ratlladura de pell de la llima
1 gra d’all
3 cullerades d’oli d’oliva
INGREDIENTS PEL DIP
½ mango
1 ceba tendra petita
1 cullerada sopera de salsa de soja
Sal
A un bol petit posem el gingebre ratllat, el
suc i la ratlladura de la llima, l’all premsat, el bitxo i l’oli d’oliva, remenem molt
bé. Posem-hi les gambes que ja tindrem pelades a marinar, deixem-les-hi mínim durant una hora.
Per el dip, pelem el mango, en triturem la
meitat amb la ceba tendra, un petit polsim de sal i la salsa de soja. Reservem
a la nevera fins a l’hora de servir.
Daurem les gambes a una paella amb una
cullerada de la maceració, fins que agafin color, les enfilen amb una broqueta
i les posem sobre el dip de mango que tenim als gots per servir.
Font de la recepta el blog de la Sonia de
l’Exquisit, adaptada al meu gust.
ResponEliminaSión i Miquel; Una molt bona combinació aquesta i també refrescant ¡¡
Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)