BUNYOLS DE PERNIL I FORMATGE





INGREDIENTS  


125 ml d’aigua
100 g farina
150 g mantega
75 g formatge
75 g pernil
3 ous
Sal
Oli d’oliva
Melmelada de pebrot vermell de la Fageda

Tallem el pernil a trossets molt petits i reservem.

Ratllem el formatge i reservem.

A un cassó posem l’aigua, la mantega i un polsim de sal, el portem al foc. Quan l’aigua bulli i la mantega s'hagi fos, afegim d’un sol cop tota la farina que tindrem tamisada i deixem coure, sense parar de remenar, fins que la massa es separi de les parets del cassó. Fora del foc afegim un ou i remenem fins que el tinguem ben incorporat. Anirem fent així, fins a haver afegit tots els ous, en aquest punt hi afegim el pernil i el formatge, tornem a remenar perquè els tres ingredients quedin ben incorporats.

Omplim la màniga pastissera i aboquem petites porcions de massa a l'oli calent. Quan siguin daurats els traiem de l’oli i els posem sobre paper absorbent, i ja els tindrem llestos per servir. 

Acompanyem amb melmelada de pebrot vermell.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars