BUNYOLS DE PERNIL I FORMATGE
INGREDIENTS
125 ml d’aigua
100 g farina
150 g mantega
75 g formatge
75 g pernil
3 ous
Sal
Oli d’oliva
Melmelada de pebrot vermell de la Fageda
Tallem el
pernil a trossets molt petits i reservem.
Ratllem el
formatge i reservem.
A un cassó posem l’aigua, la mantega i un
polsim de sal, el portem al foc. Quan l’aigua bulli i la mantega s'hagi fos,
afegim d’un sol cop tota la farina que tindrem tamisada i deixem coure, sense
parar de remenar, fins que la massa es separi de les parets del cassó. Fora del
foc afegim un ou i remenem fins que el tinguem ben incorporat. Anirem fent
així, fins a haver afegit tots els ous, en aquest punt hi afegim el pernil i el
formatge, tornem a remenar perquè els tres ingredients quedin ben incorporats.
Omplim la màniga pastissera i aboquem petites
porcions de massa a l'oli calent. Quan siguin daurats els traiem de l’oli i els
posem sobre paper absorbent, i ja els tindrem llestos per servir.
Acompanyem
amb melmelada de pebrot vermell.
Quin entrant més deliciós!!!
ResponEliminaPetonets
Si tota una delícia!!
EliminaPetons
Bonissins
ResponEliminaSi que son molt bons!!
EliminaPetons
Mmmmm....que bons! No me'ls deixaré perdre!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Quan els proves repeteixes moltes vegades!!!
EliminaPetons
Sión