PERNIL D’ÀNEC AMB MINI FLAMS DE TOMÀQUET
INGREDIENTS
2 tomàquets madurs
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
2 fulles de gelatina
Pernil d’ànec
Llesquetes de pa
A casa de pernil d’ànec gairebé sempre en
tenim un de preparat. Un cop el tenim al punt de menjar, si no ens l’hem de
menjar tot de seguida, podem congelar-ne la meitat, quan el descongelem queda
perfecta. (La recepta per preparar-lo la trobareu aquí)
Pels flamets de tomàquet, escaldem els
tomàquets per poder-los pelar fàcilment, els traiem la grana, els posem al got
de la batedora amb un polsim de sal i de pebre blanc, triturem que ens quedin
ben fins.
Escalfem la meitat del tomàquet, quan sigui
ben calent hi afegim la gelatina que ja l’hem posat rehidratar amb aigua freda,
barregem fins que la tinguem ben incorporada. Afegim l’altra meitat de
tomàquet, barregem molt bé. L’aboquem als motlles i portem a la nevera.
És important fer-ho el dia abans de
menjar-nos-ho. Si en fem bastants, els podem congelar, quan els hàgim de menjar
els traiem del motlle i els deixem descongelar, queden com acabats de fer.
Per servir, posem una llesqueta de pa, un tall
de pernil d’ànec i el flamet de tomàquet.
Un luxe de tapa! Impressionant!
ResponEliminaPetonets,
Olga
I molt bona!!
EliminaPetons