COCA AMB CABELL D’ÀNGEL I PINYONS
INGREDIENTS
1 lámina de pasta de full
Anís estrellat en pols
Confitura de cabell d’àngel
Pinyons
1 ou
Sucre
La recepta per preparar la confitura de cabell
d’àngel la trobareu aquí.
Estenem la làmina de pasta de full sobre el
marbre, l’estirem una mica amb el corró i la tallem per la meitat (aquest cop
he fet dues coques). Punxem tota la pasta de full perquè no pugui gaire.
Empolsinem amb la pols d’anís estrellat, a
sobre posem la confitura de cabell d’àngel, deixant una vorera d’uns dos
centímetres. Pintem les voreres amb ou batut i dobleguem sobre si mateixes.
Tornem a pinta las voreres i escampem els
pinyons per sobre, prement-los una mica perquè quedin ben agafats amb la
confitura.
Portem la safata al forn que ja tindrem
escalfat a 180 ºC, deixem coure durant uns 20 minuts o fins que la tinguem al
nostre gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada