FONDUE DE CARN
Aquest estiu hem tornat a gaudir d’un dinar molt entretingut i sense feina a la cuina, que ens agrada molt, però que el teníem aparcat feia massa temps.
INGREDIENTS
300 g de filet de vedella
300 g de pit de pollastre
300 g de salsitxes
Allioli casolà
Salsa tàrtara
Oli d’oliva
Pebre blanc
Tallem les carns a daus d’uns dos o tres centímetres
i salpebrem. La mida depèn de com us agradi de cuita la carn, a mi m’agrada
molt cuita.
A una safata posem les carns tallades al gust.
Preparem l’allioli com tinguem costum de
fer-lo. La salsa tàrtara ens comprada.
Aboquem les salses a les salseres, per poder
anar amanint la carn quan l’anem tinguem cuita.
Posem oli a l’olla i la portem al foc per
escalfar-lo. Quan el tinguem calent, encenem el fogonet de l’aparell, i posem
l’olla al seu lloc.
Amb les forquetes anirem punxant la carn, les
posem dins l’olla fins que tinguem la carn al nostre gust.
Suquem la carn cuita a les salses. Que vagui
de gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada