CUIXETES DE POLLASTRE A LA LLIMONA
INGREDIENTS
4 cuixetes de pollastre
2 grans d’all
1 culleradeta d’orenga
1 culleradeta de farigola
1 llimona
1 got de cervesa
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Esbaldim les cuixetes de pollastre, les
salpebrem i les posem a una safata per anar al forn.
Piquem molt fins als grans d’all, ratllem la
pell de la llimona. Reservem
A una paella amb un raig d’oli sufragui’m
l’all que tenim picat. Quan comencin a agafar color afegim la cervesa, la
ratlladura de la pell de la llimona i dues cullerades del seu suc, l’orenga, la farigola i un polsim de sal.
Deixem que bulli molt lleugerament, perquè perdi l’alcohol de la cervesa.
Aboquem aquesta salsa sobre les cuixes de pollastre.
Tallem a trossos la resta de la llimona i la
repartim pels costats de les cuixetes de pollastre.
Portem la safata al forn que ja tindrem preescalfat
a 200 ºC, deixem coure durant uns quaranta minuts. Les anem girant i regant-les
amb la salsa, perquè quedin daurades per
tots costats.
Per servir, les posem al plat i les acompanyem
amb boletes de patata fregides.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada