GASPATXO DE SÍNDRIA AMB BACALLÀ
Un gaspatxo que he preparat força vegades i
encara no havia passat la recepta. És molt bo i refrescant, que aquestes vacances
ens a anat prou bé.
INGREDIENTS
1 k de síndria sense pell
3 tomàquets madurs
150 g de bacallà dessalat
Oli d’oliva
Sal
Cibulet
Posem un pot amb aigua al foc, quan comenci a
bullir, posem els tomàquets madurs, els deixem uns moments, els retirem, pelem
i traiem les llavors. Els posem al got de la batedora.
Tallem la síndria a trossets i també els posem
al got de la batedora.
Triturem els tomàquets i la síndria, afegim un
raig d’oli i un polsim de sal. Reservem a la nevera fins al moment de porta a
taula.
Esqueixem el bacallà que ja tenim dessalat,
l’amanim amb un raig d’oli, el reservem també a la nevera.
Per servir, a un plat fondo, posem el gaspatxo
de síndria i tomàquet, escampem-hi una mica del bacallà esqueixat i amanit i
una mica de cibulet tallat petit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada