BRANDADA DE BACALLÀ AMB POMA
INGREDIENTS
200 g, bacallà dessalat
2 grans d’all
1 poma Granny Smith
Oli d'oliva
Ous de mujol
A un cassó amb oli calent (55º aprox.)
confitem els alls.
Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell (procurant
que quedi cobert) i el deixarem
confitant uns minuts.
Mentrestant pelem la poma, la ratllem i la
posem a una paella amb una nou de mantega, donem unes voltes fins que comença a
transparentar uns mica. Retirem del foc i reservem.
Triturem el bacallà amb el minipimer
afegint-li part de l’oli de confitar-lo. Quan el tinguem ben emulsionat hi
afegim unes cullerades de la poma que tenim reservada
Per servir, posem-ne una cullerada sobre les
floretes de pasta de full i acabem amb ous de mujol.
M'encanta! Sóc fan de la brandada....me la menjaria a cullerades! Amb poma deu ser tota una delícia! Ho provaré!
ResponEliminaPetonets,
Olga
Realment es una delícia Olga!!
EliminaPetonets
M'agrada l'idea de posar poma a la brandada...li deu donar un toc especial. Ho provaré.
ResponEliminaPtnts
Glòria
Mª Gloria queda una mica diferent però m’agrada molt més!!!
EliminaPetons