CANELONS DE BULL NEGRE AMB ESPÀRRECS I BOLETS
INGREDIENTS
4 talls de bull negre
100 g de bolets Enoki
Espàrrecs verds
½ cullerada petita de concentrat de carn
Bovril
Oli d’oliva
Tallem unes làmines de bull, que ens quedin
amples i llargues, primes però que no es trenquin.
A una paella posem una mica d’oli, saltem els
espàrrecs durant uns dos minuts. Després afegim els bolets i continuem saltant
uns cinc minuts. Els bolets han de quedar ben cuinats, els espàrrecs és interessant
que quedin una mica cruixents.
Quan els espàrrecs i els bolets estiguin al
nostre gust afegim una mica de concentrat de carn.
Fem unes formes cilíndriques amb les làmines
de bull per muntar els canelons.
Perquè el caneló no s’obri podem ajudar-nos d’una
broqueta tallada a la mida.
Un cop tinguem els canelons muntats, fiquem
dins el farcit de bolets i espàrrecs. Acabem amb uns bolets per sobre.
Font de la recepta: Casa Noguera adaptada al
meu gust.
OOohh! Moooolt originals! El bull....m'encanta!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Si Olga a més d’originals queda molt bo!!
EliminaPetons
Bons,originals i bona presentació!!!bona setmana
ResponEliminaSi Teresa a més de bons i originals una presentació maca !!
EliminaPetons