SARDINES MARINADES AMB PLÀNCTON
Fa uns dies el meu fill Sergi em va portar una mica de plàncton per si volia provar-lo amb alguna preparació. Sempre està bé provar coses noves.
Aquesta és la primera recepta, una mica
laboriosa, amb un resultat molt bo però ben diferent del que estem acostumats.
Font de la recepta Llibre Cocinar con Plàncton Marino
INGREDIENTS
6 sardines
½ g de plàncton
5 g d’aigua
4 g d’oli de girasol
Sal grossa
½ cc de sucre
Ratlladura de pell de llimona
Quan les comprem les netegem, traurem els
lloms, retirem les espines i les congelem. És molt important perquè ens les
menjarem crues.
Passades vint-i-quatre hores, deixem
descongelar i les posem amb aigua gelada fins que es dessagnin. Després les
cobrim amb sal grossa i sucre, les hi deixem durant una mitja hora. Passat el
temps retirem la sal.
Hidratem el plàncton amb els 5 g d’aigua,
afegim l’oli i la ratlladura de pell de llimona.
Cobrim els lloms de les sardines amb la
barreja i deixem marinar durant 24 hores.
Ja les tindrem llestes per servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada