ESPAGUETIS A LA MEVA CARBONARA
INGREDIENTS
200 g d’espaguetis
100 g de xampinyons
100 g de bacó fumat
8 llesques de formatge cremós
125 cc de crema de llet de 35º
Oli d’oliva
Sal
Un polsim de pebre blanc
Netegem i laminem els xampinyons, els posem a
una paella amb una mica d’oli i un polsim de sal, els saltegem una mica. Afegim
el bacó fumat que ja tenim tallat a tires primes, donem unes voltes i reservem.
Posem una olla amb aigua al foc amb una mica de
sal, quan arribi a bullir afegim els espaguetis, remenem i els deixem coure el
temps que ens indiqui el fabricant.
Mentrestant acabem la carbonara, tornem la
paella al foc quan tinguem el contingut calent, afegim les llesques de formatge
cremós trencades a trossets, remenem perquè es vagin desfent. Quan el tinguem
al punt afegim la crema de llet, remenem perquè s’incorporin molt bé tots els
ingredients.
Escorrem els espaguetis i els aboquem a la
paella on tenim la carbonara, remenem i servim immediatament.
La cremositat que presenta el plat convida a seure's a taula.
ResponEliminaUna abraçada