PELL DEL FORMATGE “TORTA DEL CASAR”




Quan comprem la Torta del Casar en acabar-la ens queda la pell. A la botiga ens varen aconsellar que podíem fer per aprofitar tot el formatge que hi queda. 

N’havíem comprat altres vegades i ens va semblar una idea genial. El resultat és espectacular de bo.

INGREDIENTS

La pell de la Torta del Casar
2 patates
Un polsim de sal
Un polsim de pebre 
Un raig d’oli

Pelem i bullim les patates esberlades a trossos no massa grans amb un polsim de sal.

Quan les tinguem cuites les aixafem amb una mica de l’aigua de coure-les i un bon raig d’oli, fins que tinguem un puré ben fi.

Omplim la pell del formatge amb el puré de patata, empolsinem amb una mica de pebre negre i la portem al microones que el posarem a temperatura mitjana, durant uns cinc minuts.

Ja el tenim llest, el podem porta a taula, menjarem unes patates amb un gust intens a formatge, deliciós.





Comentaris

  1. Molt bona recepta. Però mai he tatat la pell.
    Petons i bon any.

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. La pell no ens la mengem, al escalfar-se la pell els formatge que queda enganxat es desfà i la patata s’impregna de sabor. Recomano que o provis la propera vegada.
      Petons i molt bon any.

      Suprimeix

Publica un comentari

Publicacions populars