TERRINA DE XAI AMB ROVELLONS




INGREDIENTS

2 mitjos colls de xai
2 mitjos peus de porc
2 tomàquets
1 ceba
½ cabeça d’alls
250 g de rovellons
Un grapat de pinyons
50 g de formatge de cabra curat
1 copa de conyac
Crema de llet de 35º
Sal
Pebre negre

Posem a enrossir en una cassola amb oli d’oliva, els 2 mitjos colls de xai i els 2 mitjos peus de porc.

Tallem els tomàquets, la ceba i els alls, els afegim a la cassola, remenem el conjunt.

Hi afegim el conyac i deixem evaporar l’alcohol.

Afegim també unes boles de pebre negre. Ho cobrim amb aigua i ho deixem coure durant 1 hora i mitja. Després deixem reposar dues hores.

Passat el temps, colem el brou i el reservem a la nevera. Traiem la carn dels colls i dels peus, la tallem a trossos i la reservem a un bol.

Salpebrem les carns, hi afegim un grapat de pinyons. Ho remenem i fem un rul-lo amb paper film. Ho fiquem a la nevera perquè es refredi i es compacti.

Desgreixem el brou i el reduïm.

Saltem en una paella els rovellons amb un raig d’oli. Els reservem. (Aquests els tenia al congelador)

Posem a escalfar en un pot un raig de crema de llet i el brou reduït i hi ratllem el formatge de cabra curat.

Traiem el rul-lo de la nevera i el tallem per la meitat, el marquem a la paella ben calenta amb una mica d’oli.

Servim la meitat del rul-lo de carn, els rovellons i salsem el conjunt amb el brou reduït amb el formatge.



Comentaris

Publicacions populars