CARXOFES FARCIDES DE BOTIFARRA DEL PEROL I CEPS
4 carxofes
150 g de botifarra del perol
10 g de ceps deshidratats
Oli d’oliva
Sal
Posem a rehidratar els ceps amb aigua tèbia.
Netegem les carxofes, deixem el cor ben net
també per dintre per poder-les farcir. Les anirem posant a un cassó amb oli que
ja tindrem una mica calent.
Les portem al foc, a temperatura moderada que
no arribin a bullir, les deixem coure uns quinze minuts a fins que les tinguem
al nostre gust.
Mentrestant preparem el farcit, traiem la pell
a la botifarra del perol, la posem a una paella amb unes gotes oli, a foc molt
suau s’anirà desfent una mica. L’anirem aixafant amb una forquilla, hi afegirem
els ceps escorreguts i tallats ben petits. Remenem molt bé perquè quedin ben
incorporats els dos ingredients.
Quan tinguem les carxofes ben confitades, les
traiem de l’oli i les posem sobre paper absorbent, per recollir l’excés d’oli
que puguin portar.
Les farcim amb el preparat de botifarra i
ceps, les portem al forn que el tindrem escalfat a 200 ºC, deixem coure durant
uns tres minuts.
Emplatem i ja les podem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada