MANDONGUILLES DE POP




El pop generalment el compro bullit, i vaig reservant les puntes de les potes per preparar aquestes mandonguilles.

INGREDIENTS

Puntes de potes de pop bullit
2 patatas
Ametlla crua en gra
Pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal

Bullim les patates com tinguem costum de fer-ho.

Mentrestant tallem a trossets petits les puntes de potes de pop. Reservem

Un cop tinguem les patates cuites, les pelem i aixafem, que quedin ben fines.

Les passem a una paella amb unes gotes d’oli, afegim el pop que tenim reservat, salem i afegim el pebre vermell al gust, remenem el conjunt, perquè s’unifiquin els sabors. Ha de quedar amb consistència densa, per poder fer les mandonguilles.

Deixem refredar una mica i ja poder fer les mandonguilles. Anirem fent boles amb la massa i les arrebossem amb una mica d’ametlla torrada.

A casa ens les mengem tèbies, però fredes també estan bones.



Comentaris

Entrades populars