MANDONGUILLES DE POP
El pop generalment el compro bullit, i vaig reservant les puntes de les potes per preparar aquestes mandonguilles.
INGREDIENTS
Puntes de potes de pop bullit
2 patatas
Ametlla crua en gra
Pebre vermell de la Vera
Oli d’oliva
Sal
Bullim les patates com tinguem costum de
fer-ho.
Mentrestant tallem a trossets petits les
puntes de potes de pop. Reservem
Un cop tinguem les patates cuites, les pelem i
aixafem, que quedin ben fines.
Les passem a una paella amb unes gotes d’oli,
afegim el pop que tenim reservat, salem i afegim el pebre vermell al gust, remenem el
conjunt, perquè s’unifiquin els sabors. Ha de quedar amb consistència densa,
per poder fer les mandonguilles.
Deixem refredar una mica i ja poder fer les
mandonguilles. Anirem fent boles amb la massa i les arrebossem amb una mica
d’ametlla torrada.
A casa ens les mengem tèbies, però fredes
també estan bones.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada