CONILL AL PIL-PIL DE ROSSINYOLS
1 conill
Rossinyols
4 dents d’all
1 got de vi blanc
4 fulls de gelatina neutra
Sal
Pebre negre
Trossegen el conill i salpebrem.
Els rossinyols els tenia congelats de la
temporada passada. Trets del congelador el dia abans i deixats descongelar a la
nevera. Salpebrem-los i reservem.
Posem a rehidratar la gelatina amb aigua
freda.
Posem una cassola amb un raig d’oli, hi afegim
el que han deixat els rossinyols, la portem al foc, l’anem posant a la cassola fins
que el tinguem daurat per tots costats. En aquest punt, hi afegim el vi blanc,
els alls pelats i les fulles de gelatina que tindrem rehidratades.
Deixem coure a foc mitjà, ni molt baix ni molt
alt, perquè es deslligaria la salsa.
Anirem bellugant la cassola de tant en tant,
veurem com es va lligant el pil-pil. Ha de coure gairebé uns cinquanta minuts, ara
és el moment d’afegir-hi els rossinyols, deixar uns deu minuts més.
Al moment de servir hem de fer aquesta
operació. Posem una paella al foc, a temperatura mínima, anirem posant petits
collerons de la salsa de la cassola, i amb un colador de malla molt fina,
remenem i de seguida veurem la diferència de textura, continuem fent aquesta
operació fins que a la cassola no hi
quedi salsa, ja tenim el pil-pil.
Emplatem el conill, els rossinyols hi salsem
amb el pil-pil que acabem de lligar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada