CONILL AL PIL-PIL DE ROSSINYOLS



INGREDIENTS

1 conill
Rossinyols
4 dents d’all
1 got de vi blanc
4 fulls de gelatina neutra
Sal
Pebre negre

Trossegen el conill i salpebrem.

Els rossinyols els tenia congelats de la temporada passada. Trets del congelador el dia abans i deixats descongelar a la nevera. Salpebrem-los i reservem.

Posem a rehidratar la gelatina amb aigua freda.

Posem una cassola amb un raig d’oli, hi afegim el que han deixat els rossinyols, la portem al foc, l’anem posant a la cassola fins que el tinguem daurat per tots costats. En aquest punt, hi afegim el vi blanc, els alls pelats i les fulles de gelatina que tindrem rehidratades.

Deixem coure a foc mitjà, ni molt baix ni molt alt, perquè es deslligaria la salsa.

Anirem bellugant la cassola de tant en tant, veurem com es va lligant el pil-pil. Ha de coure gairebé uns cinquanta minuts, ara és el moment d’afegir-hi els rossinyols, deixar uns deu minuts més.

Al moment de servir hem de fer aquesta operació. Posem una paella al foc, a temperatura mínima, anirem posant petits collerons de la salsa de la cassola, i amb un colador de malla molt fina, remenem i de seguida veurem la diferència de textura, continuem fent aquesta operació fins que a la cassola no hi  quedi salsa, ja tenim el pil-pil.

Emplatem el conill, els rossinyols hi salsem amb el pil-pil que acabem de lligar.

Comentaris

Entrades populars