BRAONS DE PORC AMB CIGRONS I CAMAGROCS



INGREDIENTS

2 braons de porc
½ k de cigrons
250 g de camagrocs
2 l de salmorra (100 g de sal per 1 l d’aigua)
100 g de llard de porc
1 ceba
1 pebrot vermell
2 dents d’all
1 got de vi blanc
2 gots de brou de carn
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre

Introduïm els braons amb salmorra durant 2 hores. Passat el temps els traiem tota la sal amb un paper de cuina. Un cop nets de sal, mirem de treure’n les pells que puguin porta.

Portem una cassola al foc amb el llard, enrossim els braons per tots costats. Quan els tinguem ben daurats, afegim la ceba tallada petita, donem unes voltes i aboquem el pebrot i els alls també tallat petit, tornem a donem un parell de voltes i baixem el foc a mitja intensitat.

Quan la verdura hagi perdut rigidesa, afegim el vi, deixem evaporar una mica, en aquest punt hi aboquem el brou que ja l’haurem escalfat, fins que en cobreixi la meitat de la carn.

Tapem la cassola i deixem coure durant una hora, donant la volta de tant en tant.

Passat el temps, retirem la carn de la cassola, triturem les verdures amb el turmix i les passem pel colador xines.

Tornem la salsa colada a la cassola, posem els braons, els cigrons i els camagrocs, deixem coure tot el conjunt a foc suau, durant una mitja més.

Per servir posem al plat un llit de cigrons i camagrocs amb el braó a sobre.

Aquest plat és per dues persones.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars