GAMBES AMB PRUNES I CARXOFES



Uns petits mos per anar fent gana tot esperant el dinar de diumenge.

INGREDIENTS

8 gambes
2 carxofes
40 g de prunes seques
Oli d’oliva
Sal
3 cullerades d’aigua

En un recipient posem les prunes i l’aigua, amb la batedora triturem fins que tinguem un puré espès i homogeni.

Pelem les gambes, trairem-les-hi el budell i reservem.

Netegem les carxofes reservant el cor, tallem-los a làmines molt fines.

En una paella, fregim les làmines de carxofa fins que quedin ben daurades. Les reservem sobre paper de cuina, per retirar l’oli que puguin portar.

En una planxa, coem les gambes amb un punt de sal i unes gotes d’oli. Les reservem.

Al plat sobre les gambes, servim una culleradeta de puré de prunes, a sobre uns encenalls de carxofa i una altra gamba.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars