BOTIFARRA DE PEROL, ROURE I PATATES XIPS
1 botifarra del perol
Fulles de roure
1 patata
Sal
Oli d’oliva
Pelem la patata, amb la mandolina la tallem fina, per fer les xips. Tal com l’anem tallant la posem a un bol amb aigua.
Mentrestant hem posat en marxa la fregidora.
Quan tinguem l’oli al punt, anirem posant unes quantes rodanxes de patata, les
anirem bellugant fins que les tinguem cruixents. Quan les traiem les posem
sobre paper absorbent, les empolsinem amb una mica de sal. Seguirem aquests
passos amb totes les patates. Les reservem
Traiem la pell a la botifarra, la tallem a
trossets i la posem a una paella amb una gota d’oli. La portem al foc, anirem
remenant fins que la tinguem tota ben desfeta.
Amanim les fulles de roure que ja tenim netes.
Al plat posem la botifarra del perol a sobre
hi posem unes fulles de roure i uns xips de patata.
La resta de patates les posem a un plat i cap
a taula per si algú en vol més.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada