CANYETES DE PASTA DE FULL AMB FORMATGE I MEL
INGREDIENTS
1 lámina de pasta de full
1 ou
Sucre
Licor d`anís
120 g de formatge mascarpone
3 cullerades de mel
Estenem la massa de full sobre el marbre, la pintem amb l’anís, espolsem una mica de sucre, la dobleguem portant la meitat sobre l’altra meitat.
Tallem a porcions d`uns 8 x 3 cm, les posem a la safata per anar al forn i pintem amb ou batut i empolsinem amb una mica de sucre.
1 ou
Sucre
Licor d`anís
120 g de formatge mascarpone
3 cullerades de mel
Estenem la massa de full sobre el marbre, la pintem amb l’anís, espolsem una mica de sucre, la dobleguem portant la meitat sobre l’altra meitat.
Tallem a porcions d`uns 8 x 3 cm, les posem a la safata per anar al forn i pintem amb ou batut i empolsinem amb una mica de sucre.
Posem a coure al
forn que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, durant uns vint minuts, o bé fins que
tinguem la pasta daurada.
En un bol barregem el formatge mascarpone, amb la mel, quan ho tinguem tot ben incorporat o aboquem a una màniga pastissera i reservem a la nevera.
Quan tinguem les canyetes pasta de full cuites i fredes, amb molta cura les obrim per la meitat, i les farcim amb la barreja de formatge i mel que tenim a la nevera, acabem empolsinant-les amb sucre llustre.
En un bol barregem el formatge mascarpone, amb la mel, quan ho tinguem tot ben incorporat o aboquem a una màniga pastissera i reservem a la nevera.
Quan tinguem les canyetes pasta de full cuites i fredes, amb molta cura les obrim per la meitat, i les farcim amb la barreja de formatge i mel que tenim a la nevera, acabem empolsinant-les amb sucre llustre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada