ROSTIT DE CONILL, BOTIFARRA I BOLETS
INGREDIENTS
1 conill tallat a
trossos
2 botifarres
crues, partides pel mig
8 grans d’all
sense pelar
20 cebetes
petites, pelades i senceres
250 g de
rossinyols
30 g de pinyons
1 got de cervesa
1 got d’aigua
Oli d’oliva
Nou moscada
Sal
Pebre negre
Agafem una safata
de forn, una mica fonda, a la mida de tots els talls de conill, les botifarres,
les cebetes i els alls. Posem-los ben repartits i plans. Amanim el conjunt amb
un bon raig d’oli, sal, pebre, una mica de nou moscada ratllada i el got
d’aigua. Portem la safata al forn que ja tindrem escalfat a 200 ºC, i deixem-ho
coure durant 45 minuts.
Passat el temps,
retirem la safata del forn, afegim-hi la cervesa, donem la volta a tots els
ingredients, i tornem la safata de nou al forn, ara a 180 ºC, durant 45 minuts
més.
En aquest punt, hi
posem els rossinyols que ja tenim nets, i els pinyons, deixem coure uns 15
minuts més a 120 ºC.
Per servir, al
plat posem dos talls de conill, un tros de botifarra, cebetes, rossinyols,
acabem salsant amb el pinyons incorporats.
Recepta de CARME
RUSCALLEDA adaptada al meu gust.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada