QUICHÉ D’ESPINACS, PERNIL I FORMATGE
INGREDIENTS
1 làmina de massa
brisa
300 g de fulles
d’espinacs
200 g de pernil
Un bon grapat de
pinyons
3 ous
200 ml de crema
de llet de 35%
150 g de formatge
ratllat
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre molt
Netegem les fulles
d’espinacs, les reservem a una escorredora. Quan les tinguem ben escorregudes, amb
una tisora les tallem a trossets, agafant-les totes juntes amb la mà.
Passats uns
moments les posem a una paella amb unes gotes d’oli, a foc mitja, fins que
deixin anar la seva aigua, les tornem a l’escorredora.
Mentrestant,
tallem el pernil a trossets. Reservem
Quan tinguem els
espinacs escorreguts, els tornem a posa a la paella amb el pernil, donem unes
voltes perquè s’integrin molt bé els dos ingredients.
En un bol aboquem
els ous i els deixatem, quan els tinguem, hi afegim la crema de llet, salpebrem
i remenem bé, hi aboquem els espinacs amb el pernil, els pinyons i el formatge
ratllat, tornem a remenar tot el
conjunt.
Amb massa brisa,
folrem el motlle per coure’l, tallarem els trossos que sobresurtin i punxem el
fons perquè no pugui.
Aboquem la
barreja que tenim preparada, al motlle. El portem al forn que ja tindrem
preescalfat a 190 ºC, deixem coure uns vint-i-cinc minuts, o fins que el
tinguem al nostre gust.
Quan la tinguem
cuita, deixem refredar. Després la traiem del motlle i ja la podem porta a
taula.
Una Quiché molt bona amb aquesta barreja.
ResponEliminaPetons.
Si que estaba molt bona, la barreja va quedar fantastica.
EliminaPetonets