GUATLLES AMB TOMÀQUET





INGREDIENTS 

2 guatlles
2 tomàquets madurs
1 ceba
2 grans d’all
1 pebrot verd petit
1 fulla de llorer
Farigola
Pebre negre molt
Oli d’oliva
Sal

Trossegem i salpebrem les guatlles.

Fregim-les en una cassola amb abundant oli, per sallar-les. Quan les tinguem daurades les reservem a un plat.

En el mateix oli sufragui’m la ceba, els alls i el pebrot verd, tot tallat ben petit. Quan la ceba ja transparenta afegim el tomàquet també tallat petit. Deixem coure a foc mitja durant uns quinze minuts. Passat el temps afegim-hi el llorer, la farigola i la sal.

Quan tinguem les verdures ben cuites, incorporem-hi les guatlles i deixem coure a foc molt suau durant uns 30 minuts. Han de quedar cuites però amb la carn ferma.

Quan les tinguem cuites passem la salsa pel passapurés i l’aboquem sobre les guatlles en servir.


Comentaris

Entrades populars