GUATLLES AMB TOMÀQUET
INGREDIENTS
2 guatlles
2 tomàquets madurs
1 ceba
2 grans d’all
1 pebrot verd petit
1 fulla de llorer
Farigola
Pebre negre molt
Oli d’oliva
Sal
Trossegem i salpebrem les guatlles.
Fregim-les en una cassola amb abundant oli, per sallar-les. Quan les tinguem daurades les reservem a un plat.
En el mateix oli sufragui’m la ceba, els alls i el pebrot verd, tot tallat ben petit. Quan la ceba ja transparenta afegim el tomàquet també tallat petit. Deixem coure a foc mitja durant uns quinze minuts. Passat el temps afegim-hi el llorer, la farigola i la sal.
Quan tinguem les
verdures ben cuites, incorporem-hi les guatlles i deixem coure a foc molt suau
durant uns 30 minuts. Han de quedar cuites però amb la carn ferma.
Quan les tinguem cuites passem la salsa pel passapurés i l’aboquem sobre les guatlles en servir.
Quan les tinguem cuites passem la salsa pel passapurés i l’aboquem sobre les guatlles en servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada