BACALLÀ AMB CROSTA SOBRE PASTÍS DE PORROS





INGREDIENTS 

2 lloms de bacallà dessalat
2 porros
3 fulles de gelatina neutre
1 ou
1 gra d’all
Farina
Pa ratllat
Oli d’oliva

Per preparar el pastís de porros, tallem la parta blanca dels porros a dauets, els posem a confitar una paella amb un bon raig d’oli, quan els tinguem ben transparents els triturem amb el turmix i els passem pel colador xines. Els tornem a posar a la paella, afegim les fulles de gelatina, remenem perquè es dissolguin bé.

Aboquem la crema de porros a un motlle i el portem a la nevera perquè es refredi i qualli molt bé. (Si fes falta el podem posar una estoneta al congelador).

Preparem un allioli com tinguem costum de preparar-lo. Reservem

Enfarinem els lloms de bacallà i fregim-los en una paella amb l’oli ben calent per segellar-los.

Escampem una capa d’allioli per sobre dels talls de bacallà i hi espolsem pa ratllat per sobre, perquè quan els gratinem facin una crosta.

Tindrem el forn prèviament escalfat  a 200 ºC, amb el ventilador i gratinador, deixem coure durant 7/8 minuts o fins que quedin daurats.

Per servir, posem un tall de pastís de porros al fons del plat i a sobre el tall de bacallà gratinat, escampen unes fulles d’amanida per sobre i bon profit.


Comentaris

Entrades populars