BACALLÀ AMB CROSTA SOBRE PASTÍS DE PORROS
INGREDIENTS
2 lloms de bacallà dessalat
2 porros
3 fulles de gelatina neutre
1 ou
1 gra d’all
Farina
Pa ratllat
Oli d’oliva
Per preparar el pastís de porros, tallem la parta blanca dels porros a dauets, els posem a confitar una paella amb un bon raig d’oli, quan els tinguem ben transparents els triturem amb el turmix i els passem pel colador xines. Els tornem a posar a la paella, afegim les fulles de gelatina, remenem perquè es dissolguin bé.
Aboquem la crema de porros a un motlle i el portem a la nevera perquè es refredi i qualli molt bé. (Si fes falta el podem posar una estoneta al congelador).
Preparem un allioli com tinguem costum de preparar-lo. Reservem
Enfarinem els lloms de bacallà i fregim-los en una paella amb l’oli ben calent per segellar-los.
Escampem una capa d’allioli per sobre dels talls de bacallà i hi espolsem pa ratllat per sobre, perquè quan els gratinem facin una crosta.
Tindrem el forn prèviament escalfat a 200 ºC, amb el ventilador i gratinador, deixem coure durant 7/8 minuts o fins que quedin daurats.
Per servir, posem un tall de pastís de porros al fons del plat i a sobre el tall de bacallà gratinat, escampen unes fulles d’amanida per sobre i bon profit.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada