POLLASTRE AMB PEUS DE PORC I ROSSINYOLS
INGREDIENTS
4 cuixes de pollastre
1 peu de porc bullit i partit per la meitat
300 g de rossinyols
1 ceba
1 pastanaga
2 tomàquets
50 g de vi ranci
1 got de cervesa
1 l de fumet de pollastre
Sal
Pebre negre
Farina
Oli d’oliva
4 grans d’all
Salpebrem les cuixes i les enfarinem o les posem ràpidament al foc en una cassola amb oli. Les enrossim per tots els costats, les retirem i reservem.
A la mateixa cassola, hi fem un sofregit amb la ceba i la pastanaga tallada a daus petits. Quan la verdura estigui feta, hi afegim el tomàquet ratllat. Ho deixem coure fins que quedi tot ben confitat.
1 l de fumet de pollastre
Sal
Pebre negre
Farina
Oli d’oliva
4 grans d’all
Salpebrem les cuixes i les enfarinem o les posem ràpidament al foc en una cassola amb oli. Les enrossim per tots els costats, les retirem i reservem.
A la mateixa cassola, hi fem un sofregit amb la ceba i la pastanaga tallada a daus petits. Quan la verdura estigui feta, hi afegim el tomàquet ratllat. Ho deixem coure fins que quedi tot ben confitat.
Hi incorporem el vi ranci, la cervesa i deixem evaporar l’alcohol.
A continuació, hi afegim el pollastre i el cobrim amb el caldo. Ho deixem coure fins que el pollastre estigui ben tou.
Uns minuts abans d’acabar la cocció, hi afegim els peus de porc i els rossinyols perquè es coguin amb el pollastre uns 10 minuts més. Rectifiquem de sal si fes falta i ho servim.
Font de la recepta llibre CUINA MARE de JUAN ROCA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada