LLUÇ AMB CREMA DE MUSCLOS
2 talls de lluç de 250 g cadascun
750 g de musclos
2 ous
30 ml de nata liquida
300 ml de brou de peix
Oli d'oliva
Sal
Preparem el brou de peix curt, amb el cap i les espines del lluç.
Netegem els musclos i els obrim en una cassola amb una mica d’aigua. Un cop oberts els traiem de la clova, retirem els filaments i els triturem amb el brou de peix. Reservem la meitat d’aquesta crema a la nevera. A l’altra meitat afegim-hi els ous i la nata, salpebrem i ho coem al forn al bany maria, en un motlle baix.
Preparem el brou de peix curt, amb el cap i les espines del lluç.
Netegem els musclos i els obrim en una cassola amb una mica d’aigua. Un cop oberts els traiem de la clova, retirem els filaments i els triturem amb el brou de peix. Reservem la meitat d’aquesta crema a la nevera. A l’altra meitat afegim-hi els ous i la nata, salpebrem i ho coem al forn al bany maria, en un motlle baix.
Marquem el lluç a la planxa i acabem de cuinar-lo al forn.
Per servir, tallem el flam de musclos i posem-lo al plat. A sobre, posem-hi el lluç. Aboquem-hi per sobre la crema de musclos calenta i triturada amb una mica de mantega.
Font de la recepta Xef Oriol Llavina adaptada al meu gust
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada