AMANIDA DE LLENTIES I TONYINA
Durant mig any he tingut la cuina tancada per problemes de salut, ara que ja m’estic recuperant bé, he començat a preparar alguns plats fàcils i mica en mica tornaré al ritme d’abans. Gracies per la vostra paciència.
INGREDIENTS
250 g de llenties pardines crues
2 llaunes de tonyina
1 pebrot vermell
6 barretes de surimí
2 cebes tendres
2 ous
Sal
Oli d’oliva
Posem en remull les llenties en aigua freda, les deixem una mitja hora. Passat el temps les escorrem, les posem a una olla amb aigua freda i les portem al foc. Deixem bullir fins que les tinguem al nostre gust. (Es couen en uns 25 o 30 minuts).
250 g de llenties pardines crues
2 llaunes de tonyina
1 pebrot vermell
6 barretes de surimí
2 cebes tendres
2 ous
Sal
Oli d’oliva
Posem en remull les llenties en aigua freda, les deixem una mitja hora. Passat el temps les escorrem, les posem a una olla amb aigua freda i les portem al foc. Deixem bullir fins que les tinguem al nostre gust. (Es couen en uns 25 o 30 minuts).
Quan les tinguem cuites aboquem un polsim
de sal, remenem i esperem uns moments per escórrer i les deixem refredar.
Mentrestant haurem fet bullir els dos ous
com tinguem costum de fer-ho. Quan siguin freds en tallem un a cuadrets petits
i reservem. L’altre ens servirà per decorar el plat.
Tallem la carn del pebrot vermell a
cuadrets d’un cm., amanim i reservem.
Tallem les barretes de surimí a rodelles de
½ cm i reservem.
Netegen i tallem les cebes tendres a
cuadrets de ½ cm amanim i reservem.
Quan hàgem de preparar l’amanida, a un bol
aboquem les llenties, les amanim amb un raig d’oli, hi aboquem ingredients que
tenim tallats i reservats. Remenem el conjunt i si fes falta amanim una mica més.
Posem l’amanida a la safata que portarem a
taula, acabem ratllant l’altre ou dur per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada