POSTRES DE MÚSIC
100 g de sucre
100 g de Farina
25 g de panses petites sense pinyol
75 g d’ametlles torrades i picades a trossos
PER A LA GELATINA:
125 ml. de moscatell125 ml. d’aigua mineral
25 g de panses de Corint sense pinyol
2 fulles i ½ de gelatina (de les de 2 g)
Per a la gelatina: Posem en remull les fulles. Escalfem l’aigua fins a 60 ºC, posem-hi les fulles de gelatina ben escorregudes i barregem bé, observant que quedi ben dissolta i integrada amb l’aigua.
Afegim a la mescla el moscatell i les panses, i aboquem-ho en un atuell per poder disposar d’una alçada d’1 cm. reservem-ho en un espai frec per ajudar a quallar la gelatina.
Per al bescuit: En un bol amb batedor de varetes, muntem els ous amb el sucre. Ens ha de quedar una massa ferma i voluminosa.
Passem la farina per un sedàs i amb una espàtula la barregem amb molta cura, a la mescla anterior, procurant no abaixar la massa muntada.
També amb suavitat afegim els fruits secs, picats de manera rústega.
Aboquem a un motlle d’uns 20 x 30 cm folrat amb paper sulfurat. El portem al forn que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns 10 minuts.
Per servir, tallem el bescuit i la gelatina de moscatell, com més ens agradi (rodo, quadrat, triangular), si bé de gust també podem emborratxar el bescuit amb un bany de moscatell i aigua mineral a parts iguals.
Recepta del llibre 100 PLAERS PER COMPARTIR DE CARME RUSCALLEDA
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada