COSTELLA DE PORC SOUS-VIDE AMB CHIMICHURRI I PATATA
INGREDIENTS PER A LA COSTELLA
1 tros de costella de porc d’1 kg10 g d’oli d’oliva
Farigola
1 gra d’all
¼ de rama de canyella
1 patata
Oli d’oliva
PER
A LA SALSA CHIMICHURRI
30
g d’oli d’oliva
10
g de vinagre de Xeres
10
g de julivert
2
g d’orenga
1
gra d’all
2 g de pebre vermell de la Vera
5
g de suc de llimona
Comencem salpebrant la carn. Després, la posem en la bossa del buit amb tots els ingredients per la costella.
La cuinen en el SmartVide a 70 ºC durant 3 hores.
Quan ens falti poc temps per tindre la costella cuita, pelem la patata, la tallem a làmines i les fregim per obtindré unes xips gruixudes.
Un cop ha passat el temps i tenim acabada la cocció de la costella, aboquem all got de la batedora el suc que ha deixat la costella, i tots els ingredients per al CHIMICHURRI, batrem molt bé per aconseguir una salsa ben lligada.
Per acabar, en una paella enrossim la costella.
Per servir la posem al plat, salsem per sobre i acompanyem amb les patates.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada