PASTÍS DE FORMATGE LA VINYA
Després de veure moltes publicacions d’aquest pastis m’he decidit a fer-lo, ha quedat molt cremós i molt bo.
600 gr. de formatge crema (tipus
Philadelphia)
4 ous
200 gr. de sucre
250 ml. de nata per muntar 35º
1/2 cullerada de farina
Comencem preescalfant el forn a 210 ºC.
Posem tot el formatge en un bol i el batrem una mica. Afegim els ous d’un en un i l’anem barrejant molt bé amb el formatge.
En aquest punt afegim el sucre i tornem a barreja bé, afegim la farina i continuem barrejant.
Ara afegim la nata muntada i la afegim remenant amb moviments envoltants.
Preparem el motlle, humitegem dues fulles de paper sulfuritzat i arruguem-lo, perquè es pot doblegar millor. Folrem un motlle de 18 cm desmotllable alt, no tallem el paper que sobresurti.
Aboquem la crema de formatge al motlle i enfornem durant uns 40 minuts més o menys. Deixem el motlle al forn amb la porta mig oberta perquè es vagi refredant a poc a poc.
Traiem el pastís del forn i deixem que refredi durant unes 4 o 5 hores.
Encara veiem que tremola quan el traguem de forn, no ens preocupem perquè és així i quan es refreda s'endureix, això és el que li don la cremositat.
Passat aquest temps és el moment de treure’l del motlle i retirar el paper, que surt fàcilment.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada