ESPÀRRECS BLANCS AMB CREMA DE FORMATGE I OLIVA NEGRA

INGREDIENTS 

12 espàrrecs blancs
Oli d’oliva
 
PER A LA CREMA DE FORMATGE
 
6 cullerades de crema de formatge tipus Philadelphia
3 cullerades d’oli d’oliva
3 cullerades de suc de la cocció
1 polsim de nou moscada
 
Els espàrrecs un cop pelats, els i anat introduint en bosses per cuinar-los en Sous-Vide.

He sallat les bosses al buit al 100%, i cuits a 75 ºC durant 1 hora i 15 minuts. Un cop cuits els refredem amb aigua i gel. Tallant una punta de la bossa per recuperar la mica d’aigua que queda de la cocció.

Un cop els espàrrecs són a una safata, tallar les puntes gairebé fins a la meitat de l’espàrrec. La resta tallats en 4 talls al llarg i reservar fins al moment d’acabar el plat.

Per preparar la crema de formatge: batre el formatge i la resta d’ingredients, salpebra i i afegir la nou moscada.

A una paella amb un raig d’oli i un gra d’all, saltar les puntes dels espàrrecs i després la resta.

Per servir, a una part del plat les puntes dels espàrrecs, a l’altra part la resta. Escampar per sobre i pel plat la crema de formatge i els trossets d’oliva negra.




 

Comentaris

Entrades populars