ESPÀRRECS BLANCS AMB CREMA DE FORMATGE I OLIVA NEGRA
3 cullerades d’oli d’oliva
3 cullerades de suc de la cocció
1 polsim de nou moscada
He sallat les bosses al buit al 100%, i cuits a 75 ºC durant 1 hora i 15 minuts. Un cop cuits els refredem amb aigua i gel. Tallant una punta de la bossa per recuperar la mica d’aigua que queda de la cocció.
Un cop els espàrrecs són a una safata, tallar les puntes gairebé fins a la meitat de l’espàrrec. La resta tallats en 4 talls al llarg i reservar fins al moment d’acabar el plat.
Per preparar la crema de formatge: batre el formatge i la resta d’ingredients, salpebra i i afegir la nou moscada.
A una paella amb un raig d’oli i un gra d’all, saltar les puntes dels espàrrecs i després la resta.
Per servir, a una part del plat les puntes dels espàrrecs, a l’altra part la resta. Escampar per sobre i pel plat la crema de formatge i els trossets d’oliva negra.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada